Wonen verscholen in het groen én aan het water

Welkom in Roermond

Parkwijk ’t Ham

In Parkwijk ‘t Ham tillen de parkomgeving en ‘haute architecture’ elkaar naar grotere hoogten. Het gevolg van een heldere totaalvisie op het plan, met als resultaat een harmonieuze woon- en leefomgeving. Belangrijke troef is de Hambeek, die om het plan heen kronkelt en daarna uitmondt in de Maas. 

Hoogwaardige afwerking

Een verfrissende dialoog

De openbare omgeving met speelse details zoals een paadje door het groen, trottoirs los van de smalle wegen en geen saai asfalt maar luxe gebakken stenen, gaat een interessante tweespraak aan met de architectuur van de woningen, die juist gekenmerkt worden door een minima­­lis­tisch design en strakke vormen.

Groen voert de boventoon in Parkwijk ‘t Ham, in de vorm van diverse groenstroken. De aangeplante bomen, heesters en hagen geven de wijk een natuurlijke aanblik en waarborgen op ongekunstelde wijze de privacy. De beklinkerde straat die als een lus door de buurt loopt, versterkt het parkachtige karakter van de wijk. Parkwijk ‘t Ham is verkeersluw, zonder doorgaand verkeer, wat de rust en veiligheid in de buurt ten goede komt. Dus geen drukte door autoverkeer maar spelende kinderen op straat. De enige toegangsweg voor de auto naar de wijk is vanaf de Burgemeester Geuljanslaan, tevens een belangrijke uitvalsweg, waardoor de wijk uitstekend ontsloten is. Voor fietsers en voetgangers komt er een extra toegangsweg in het zuiden van het plan.

Ruime opzet, ruimte voor groen

Verkaveling van de woningen

Parkwijk ‘t Ham telt in totaal 35 luxe woningen en villa’s. Nagenoeg alle woningen bieden door het realiseren van een slaap- en badkamer op de begane grond stuk voor stuk de mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen.

cards-home-parkwoning-placeholder-pwth.jpg

De 12 parkwoningen liggen zes aan zes aan weerszijden van het hart van het plan.

cards-home-parkvilla-placeholder-pwth.jpg

6 van de 7 parkvilla’s zijn gesitueerd op riante percelen aan de kop en staart van het plan, met weids uitzicht op de parkomgeving. Eén parkvilla  bevindt zich op een ruime kavel aan de rand van het plan.

cards-home-watervilla-placeholder-pwth.jpg

De 16 luxe watervilla’s omzomen het plan en liggen op royale percelen direct grenzend aan de Hambeek.

#
Al het gemak en luxe dichtbij

Alle gemakken binnen handbereik

Voorzieningen

Roermond heeft een rijk voorzieningenniveau, verspreid over de binnenstad, het Retailpark en de Designer Outlet aan de stadsrand. Dichter bij huis, in Roermond Zuid, waar Parkwijk ‘t Ham deel van uitmaakt, vindt u diverse voorzieningen, zoals een basisschool, kinderopvang en een hockey- en tennisvereniging. 

De Maasplassen in de buurt bieden diverse mogelijkheden om te recreëren op of aan het water. De nabijheid van enkele grotere en kleinere jachthavens geven u de kans optimaal te profiteren van deze mogelijkheden. Zeker wanneer u, als bewoner van een van de watervilla’s, kiest voor uw eigen aanlegsteiger.

Beeldmerk-pwth.svg

Meer informatie

Interesse in Parkwijk ’t Ham?

Ziet u uw woondroom al stiekem in vervulling gaan in Parkwijk ’t Ham? Op de pagina’s van de verschillende woningtypes kunt u de brochures downloaden. U kunt tevens een brochure ophalen bij de makelaar.